Jura

Recent onderzoek heeft wederom uitgewezen dat wij een echt koffieland zijn. In Nederland drinken we ongelooflijk veel kopjes koffie per dag. Dit doen we niet alleen omdat het lekker is. Nee, koffie kan ook een stimulans zijn gedurende een lange werkdag. Mede daarom zweren vele Nederlanders bij een kopje koffie. Jura Koffiemachine

Het is echter nóg veel prettiger als je dan ook nog eens een lekker kopje koffie kunt drinken. Helaas zijn anno 2019 nog steeds niet alle kopjes naar wens. Dit heeft deels te maken met slechte koffiemachines. Anderzijds zijn sommige koffietoepassingen niet te vergelijken met de échte smaak van de koffiebonen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Op onze website hebben wij ontzettend veel reviews geschreven over de verschillende koffiemachines. We maken daarbij onderscheid tussen koffiemachines, tussen volautomatische koffiezetapparaten en pistonmachines. Dit doen wij allemaal met maar één doel: jou zo uitgebreid mogelijk informeren over de verschillende mogelijkheden.

Als je de reviews op onze website door neemt, kom je bepaalde merken veelvuldig tegen. Dit zijn logischerwijs de merken die hun stempel hebben weten te drukken binnen de wereld van koffiemachines. Een duidelijk voorbeeld hiervan is Jura. Hieronder kan je alle informatie over dit interessante merk lezen.

Het bedrijf

Jura

Jura is een van oorsprong Zwitsers bedrijf. Dit zie je dan ook direct terug in hun assortiment. Alle producten uit het assortiment van Jura zijn met de grootst mogelijke precisie ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor hebben de producten van Jura, over het algemeen, een bijzonder fraai design én een lange levensduur.

Als we naar de historie van dit bedrijf kijken, zien we dat het bedrijf al in 1931 opgericht is. Op dat moment werd Jura door Leo Henzirohs opgericht; destijds startte het bedrijf met een eigen bedrijf. In Zwitserland werd Jura een ontwikkelaar en distributeur van huishoudelijke apparaten. Dit alles werd gedaan vanuit het hoofdkantoor in Niederbuchsiten, Zwitserland.

Het grote doel van Jura was om een stempel te kunnen drukken op de markt van huishoudelijke apparaten. Het voordeel van deze markt is dat het een omvangrijke markt is. Onder huishoudelijke apparaten vallen namelijk bijvoorbeeld stofzuigers en vaatwassers, maar ook koffiemachines. Met name op het gebied van koffiemachines is Jura uitgegroeid tot één van de beste fabrikanten wereldwijd.

Als je voor een product van Jura kiest, ben je verzekerd van bepaalde kernwaarden. Jura heeft namelijk alles in het werk gezet om de ontwikkeling van de huishoudelijke apparaten te perfectioneren. Dit uit zich in kwaliteitsproducten met een fraaie uitstraling, veel gebruiksgemak en een lange levensduur. Wat wens je nog meer?

Het assortimentmelkopschuimer jura impressa c65 platina

Jura is dus een ontwikkelaar en distributeur van huishoudelijke apparaten. De markt van huishoudelijke apparaten is behoorlijk breed. Maar, Jura richt zich voornamelijk op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Hiermee is het énige bedrijf ter wereld dat zich op dit niche richt. Hierdoor heeft Jura zichzelf als een specialist weten te positioneren.

In de afgelopen jaren heeft Jura de volautomaten weten te perfectioneren. Hier zijn ruim 70 medewerkers jarenlang mee bezig geweest. En nog steeds worden de volautomaten van dit Zwitserse merk door- en doorontwikkeld.

De ingenieurs van Jura richten zich op enkele kernwaarden bij het ontwikkelen van de koffiemachines. Allereerst moeten de machines eenvoudig en intuïtief te bedienen zijn. Hierdoor is het mogelijk om bepaalde volautomaten middels je smartphone te bedienen. Hoe mooi is dat?

Daarnaast moeten de volautomaten van Jura een uitgesproken en fraai design hebben. Hiervoor gebruikt men enkel en alleen edele materialen. De afwerking is compromisloos en alles draait om perfectie. Men neemt niet genoegen met 99%. Nee, alles moet voor de volle 100% perfect zijn. Mede hierdoor zijn de volautomaten niet al te goedkoop. Je krijgt echter wel een hoop waar voor je geld.

Jura richt zich momenteel op twee verschillende markten: de markt van huishoudelijk gebruik en de markt van professioneel gebruik. Voor zowel normale huishoudens als voor grote kantoren biedt Jura oplossingen in de vorm van volautomaten.

De koffiemachines

Jura WE8 Dark Inox

Door de jaren heen heeft Jura zich grotendeels toegelegd op het ontwikkelen van koffiemachines. Deze koffiemachines hebben allen een strak design, hebben een hoogwaardige kwaliteit en hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Het is daardoor ook niet vreemd dat je de koffiemachines van Jura veelvuldig in onze reviews terug ziet. Nee, de koffiemachines van Jura winnen op vele fronten de strijd met andere concurrenten. Als je op zoek naar een perfecte koffiemachine bent, kan het absoluut lonend zijn om naar de koffiemachines van Jura te kijken.

Ben je benieuwd naar het aanbod van de koffiemachines van Jura? Op onze pagina Jura Koffiemachines hebben wij de beste koffiemachines op een rijtje gezet. Neem de verschillende reviews op je gemakje eens door en wellicht kom je daarmee je gewenste koffiemachine tegen.

Overigens willen we wel nog vermelden dat Jura geen goedkope koffiemachines levert. Nee, de prijs van een Jura koffiemachine gaat al snel richting de € 1000 of zelfs nog hoger. Voor dit bedrag krijg je echter een hoop terug. Je bent verzekerd van heerlijke koffie, terwijl het apparaat gebruiksvriendelijk, fraai en kwalitatief hoogwaardig is. Wat dat betreft zit het met de prijs-kwaliteitsverhouding van Jura goed.

Binnen de wereld van Jura ligt de focus ook erg op het creëren van de ultieme espresso. Door de jaren heen is dit simpelweg een doel van de ingenieurs van Jura geworden. Door verschillende technologieën, waarbij de Pulse Extraction Process de meest recente is, is het aroma bij elk kopje koffie perfect. De genoemde PEP technologie zorgt ervoor dat ook bij korte specialiteiten een maximaal aroma gegarandeerd wordt.

We willen je graag aanraden om onderstaande video te bekijken over de Jura WE8 koffiemachine:

Jura melkopschuimer

Jura Melkopschuimer

Zoals we al zeiden, richt Jura zich op het creëren van de ultieme espresso. Daarbij komt uiteraard ook melk om de hoek bij komen. Mede hierdoor heeft Jura zich toegelegd op het ontwikkelen en produceren van melkopschuimers.

Op onze website kan je verschillende reviews over de Jura melkopschuimer vinden. Ben je benieuwd naar deze melkopschuimer? Kijk dan zeker eens op onze ‘Jura melkopschuimer’ pagina.

Je zult daarbij hoogstwaarschijnlijk versteld staan van de melkopschuimers van dit Zwitserse merk. Volgens Jura is een melkopschuimer namelijk niet zomaar een melkopschuimer. Nee, het is het verlengstuk van een koffiemachine én van jouw kopje koffie. Volgens Jura is een melkopschuimer het startpunt van de ultieme espresso. Profiteer dus direct van een ultieme espresso door de melkopschuimer van Jura aan te schaffen.

Kafea.nl
Logo