Senseo Switch review

Senseo apparaten zijn al geruime tijd geliefd in ons land. Met alle dank aan de compacte afmetingen, de relatieve betaalbaarheid en de eenvoudige werking. Senseo is bovendien met meerdere series op de proppen gekomen, waaronder de Switch serie. In deze Senseo Switch review richten wij onze pijlen volledig op de modellen uit deze serie.

Goed om te weten: Senseo biedt meerdere Switch modellen aan. Deze modellen vind je in onderstaande tabel, waarna we inzoomen op alle voor- en nadelen. Op voorhand kunnen we stellen dat de Senseo Switch modellen zeer interessant modellen zijn. Voor veel mensen/huishoudens.

De verschillende Senseo Switch modellen

Verschillende uitvoeringen van de Senseo Switch

Bestaan er grote verschillen tussen de uitvoeringen van de Senseo Switch? Nee, dat valt alles behalve mee. In principe zijn alle uitvoeringen hetzelfde qua afmetingen, functies en mogelijkheden. Het enige verschil is terug te vinden in de kleurstelling.

Zoals je in bovenstaande tabel kunt zien, heb je uit 3 kleuren de keuze. Het gaat hierbij om een rode, zwarte en witte variant. Van de zwarte variant worden overigens twee soorten aangeboden: de HD6592/60 en de HD6592/64. Tussen deze modellen hebben wij verder geen verschillen gevonden.

De voordelen van de Senseo Switch

Senseo Switch review

Jaren geleden kwam Senseo met haar eerste apparaat op de proppen. Dat was direct een doorslaand succes, mede door de eenvoudige bediening. Met één druk op de knop kon men al van een lekker kopje koffie genieten. Van dat principe is Senseo door de jaren heen niet meer afgestapt.

Dat is ook bij de Senseo Switch apparaten het geval. Zelf zijn wij over de bediening van deze koffiemachine te spreken, maar ook over veel andere voordelen. De belangrijkste voordelen vind je hieronder:

 • Voor koffiepads en filterkoffie geschikt
 • 1 kopjes, 2 kopjes of een complete koffiekan
 • Heerlijke koffiesmaak
 • Interessante instelmogelijkheden
 • Erg compact uitgevoerd
 • Fraai & strak design
 • Sublieme bediening
 • Eenvoudige reiniging & ontkalking
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Voor koffiepads & filterkoffie

De Senseo Switch is een zogeheten koffiepadapparaat. Dit betekent dat je met speciale pads van een heerlijk kopje koffie kunt genieten. Deze pad hoef je alleen maar in de Senseo Switch te plaatsen, waarna je met één druk op de knop de koffiemachine zijn werk kunt laten doen.

Het unieke is echter dat de Senseo Switch ook voor filterkoffie geschikt is. Je kunt het reservoir met filterkoffie vullen, waarna je tot wel 7 kopjes koffie tegelijkertijd kunt zetten.

In onze ogen brengt deze diversiteit meerdere voordelen met zich mee:

 • De Senseo Switch is hierdoor voor veel mensen geschikt. Het maakt eigenlijk niet uit of je liefhebber van koffiepads of van filterkoffie bent. Met deze veelzijdige koffiemachine kun je immers alle kanten op.
 • De Senseo Switch biedt veel zetmogelijkheden. Het mooie is ook dat de Switch veel zetmogelijkheden biedt. Hier komen we verderop in deze Senseo Switch graag uitgebreider op terug!

De veelzijdigheid is, wat ons betreft, één van de grootste voordelen van de Senseo Switch. Dit komt ook doordat dit het enige 2 in 1 koffiezetapparaat is. Geen enkel ander apparaat van Senseo kan hier aan tippen!

Veel zetmogelijkheden

Senseo Switch zetmogelijkheden

Bovenstaand voordeel staat als een paal boven water. De Senseo Switch is simpelweg een koffiemachine waar je alle kanten mee op kunt. Met dank aan het feit dat het een 2 in 1 koffiezetapparaat is, maar ook door de vele zetmogelijkheden.

De vele zetmogelijkheden sommen we graag even voor je op:

 • 1 kopje. Wil je van slechts één kopje koffie genieten? Plaats dan 1 pad in de koffiepadmachine, zet 1 kopje onder de koffieuitloop en druk op het juiste knopje. Voordat je het door hebt, geniet je van een lekker kopje koffie.
 • 2 kopjes. Wil je graag samen met bijvoorbeeld je partner van een lekker kopje koffie genieten? Dan druk op je het symbool voor 2 kopjes. De Senseo Switch is één van de weinige koffiezetapparaten die 2 kopjes koffie tegelijkertijd kan vullen!
 • Thermoskan vol. Het is ook mogelijk om de gehele thermoskan van de Senseo Switch te vullen met hete koffie. Deze thermoskan heeft een inhoud voor maximaal 7 kopjes. Ideaal dus als je meerdere koffiedrinkende mensen op visite krijgt.

Over de thermoskan zijn wij sowieso erg te spreken. Als je deze thermoskan met koffie vult, blijft de koffie namelijk urenlang lekker warm. Dit betekent dat je de gezette koffie niet direct op hoeft te drinken.

Heerlijke koffiesmaak

Overweeg je om een nieuwe koffiemachine aan te schaffen? Dan is de uiteindelijke koffiesmaak uiteraard één van de belangrijkste factoren. Uiteraard is het lastig om de exacte smaak van de koffie te definiëren. Wat wij wel kunnen stellen, is dat Senseo op dit gebied haar zaakjes perfect op orde heeft.

Dit is onder meer aan de DualBrew technologie te danken. Deze technologie zorgt ervoor dat je kunt switchen tussen de 2 mogelijkheden: pads of filterkoffie. Daarbij zorgt deze technologie er ook voor dat altijd de juiste hoeveelheid druk in de machine opgebouwd wordt. Deze technologie zorgt er ook nog voor dat altijd de juiste hoeveelheid water gebruik wordt.

De Senseo Switch beschikt ook nog over de Crema Plus technologie. Door deze technologie geniet je van overheerlijke koffie en een fijn crèmelaagje. De bovenste laag van de koffie is fluweelzacht en lekker romig. Dit komt de smaak van de koffie uiteraard alleen maar ten goede!

Verder is het ideaal dat je uit heel veel soorten koffiepads kunt kiezen. Het aanbod lijkt ook steeds uitgebreider te worden, waardoor je uit meer en meer koffiesmaken kunt kiezen. Wij raden je vooral aan om ons artikel ‘beste koffiepads’ eens te checken. In dat artikel vind je de beste en lekkerste pads van dit moment.

Interessante instelmogelijkheden

Met de koffiesmaak zit het bij deze Senseo Switch koffiemachine sowieso goed. Daarbovenop komt dat je ook nog invloed op de smaak van de koffie uit kunt oefenen. Dit is te danken aan de extra koffie recept instelling.

Wat dit precies inhoudt? Nou, je kunt zelf de intensiteit van de koffie aanpassen. Wil je graag een lekker sterk kopje koffie hebben? Dan druk je tweemaal op de 1-kops knop op de machine. Dit is voor de Senseo Switch het signaal dat de koffie lekker sterk moet zijn.

Wil je liever een normaal kopje koffie? Dan kun je voor het normale knopje kiezen. In dat geval hanteert de Senseo Switch de normale bereiding voor het kopje koffie.

Deze instelmogelijkheid is volledig naar onze wens. Bij veel andere filterkoffieapparaten heb je deze mogelijkheid namelijk níet. Desondanks hadden we graag gezien dat je op meerdere manieren invloed op de smaak uit zou kunnen oefenen. Daar komen we verderop in deze Senseo Switch review graag nader op terug.

Compact uitgevoerd

Senseo Switch afmetingen

Eén van de grootste voordelen van de Senseo Switch vinden wij de compactheid. Kijk alleen maar eens naar de afmetingen van deze koffiemachine:

 • Diepte: 40 centimeter
 • Breedte: 15 centimeter
 • Hoogte: 27 centimeter

Uit deze afmetingen blijkt direct dat het een zeer compacte koffiemachine is. Een compacte koffiemachine die je eenvoudig een plekje in je keuken of op het aanrecht kunt geven.

Overigens zie je de compacte afmetingen nergens anders aan terug. Bij veel compacte koffiemachines is er bijvoorbeeld sprake van een klein waterreservoir, maar die vlieger gaat niet op voor de Senseo Switch. Deze machine beschikt namelijk over een waterreservoir van 1 liter.

Dit houdt in dat je 7 kopjes koffie kunt zetten, voordat je het waterreservoir bij moet vullen. Ook dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van vergelijkbare koffiemachines.

Je kunt de Senseo Switch bovendien op meerdere locaties gebruiken. Het is bijvoorbeeld een prima koffiemachine voor op de camping, met alle dank aan de compactheid. Ook als je vaak onderweg bent, is dit een geschikte optie. Je kunt ‘m bijvoorbeeld ook prima in je vrachtwagen gebruiken.

Fraai & strak design

Bij het uitkiezen van een koffiemachine kijk je ongetwijfeld ook even naar het design. Daar is bij de Senseo Switch in ieder geval helemaal niks mis mee. Het merk Senseo heeft voor een fraai en strak design gekozen.

Daarbij is het dus ook nog zo dat je uit verschillende kleuren kunt kiezen. Deze kleuren zetten we graag – nogmaals – voor je op een rijtje. Bekijk onderstaande foto’s en bepaal direct welke Senseo Switch op je wensen aansluit:

In welke stijl heb jij je keuken uitgevoerd? Eigenlijk maakt dit niet uit. Wij zijn namelijk van mening dat de Senseo Switch qua uitstraling voor elke keuken een aanwinst is. Hij past prima in een moderne keuken, maar ook in een industriële- of Scandinavische keuken.

Sublieme bediening

Heb je deze Senseo Switch review tot zover doorgenomen? Dan heb je al gelezen dat wij vol lof zijn over de bediening van deze compacte koffiemachine. Dat is simpelweg aan meerdere zaken te danken:

 • Je zet met één druk op de knop een kopje koffie. Om van een lekker kopje koffie te genieten, hoef je slechts één keer op een knop te drukken. Je kunt hierbij kiezen voor de knop voor 1 kopje, maar ook voor de knop voor 2 kopjes.
 • Snelle opwarmingstijd. De Senseo Switch valt ook op door zijn snelle opwarmingstijd. Dit zorgt ervoor dat je al binnen een halve minuut van een lekker kopje koffie geniet. Bij veel andere koffiezetapparaten duurt dit aanzienlijk langer.
 • Automatische uitschakeling. De Senseo Switch is ook nog van een automatische uitschakeling voorzien. Door deze functie heb je geen omkijken meer naar de machine, nadat je het kopje koffie hebt gezet. De machine neemt eigenlijk al het werk voor je uit handen. Jij hoeft nog maar één ding te doen: genieten van de heerlijke aroma’s.

De bijbehorende thermoskan vinden wij ook super. Je kunt deze kan makkelijk met filterkoffie vullen, waarna je ‘m aan de machine ‘vast kunt klikken’. Geef vervolgens de instructie dat de machine de kan moet vullen. Dit doet de machine eveneens snel, waarna de kan de koffie ook nog urenlang lekker warm houdt. Dat is alles wat je wilt, niet waar?

Eenvoudige reiniging & ontkalking

Ben je van plan om je nieuwe koffiemachine veelvuldig te gebruiken? Dan sluit de Senseo Switch ook prima op je wensen aan. Deze machine is namelijk eenvoudig te reinigen.

Dit is onder meer aan de verschillende uitneembare onderdelen te danken. Zo is het mogelijk om het waterreservoir uit te nemen; je kunt dit reservoir vervolgens even goed schoonmaken. Dit geldt ook voor de afneembare lekbak. Het is – met het oog op bijvoorbeeld schimmel – belangrijk om de lekbak goed schoon te houden. Dit is een fluitje van een cent, doordat je ‘m af kunt nemen.

Verder is het ideaal dat de filterhouder verwijderbaar is. Ook die houder moet je met enige regelmaat goed reinigen. Haal ‘m daarvoor uit de machine en plaats ‘m onder een stromende kraan. Je kunt vervolgens met een afwasborstel de filterhouder even goed reinigen. Een kind kan de was doen.

Wat wij ook subliem vinden, is de manier van ontkalken. Senseo heeft de Switch namelijk van een duidelijke ontkalkindicator voorzien. Brandt dit lampje? Dan weet je dat het tijd is om de machine te ontkalken. Daarvoor verwijzen wij je naar onderstaande video. In deze video zie je precies hoe je de Senseo Switch moet ontkalken:

Voor het Senseo Switch ontkalken heb je uiteraard wel een goede ontkalker nodig. Kijk daarvoor eens naar deze twee soorten ontkalkers. Dit zijn in de basis de beste ontkalkers voor de Senseo apparaten:

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Door de jaren heen hebben ontzettend veel mensen voor een Senseo apparaat gekozen. Logisch ook, gezien de vele voordelen die dit merk weet te bieden. Iets wat hierbij ook nog meespeelt, is de prijsstelling van dit merk.

Ongeacht voor welk Senseo apparaat je kiest, ben je relatief betaalbaar uit. Dat is ook het geval bij de Senseo Switch. Voor deze koffiemachine betaal je een bedrag van ongeveer €100. Het prijskaartje is overigens niet altijd hetzelfde; meerdere aanbieders stunten namelijk met een forse aanbieding op deze koffiemachine. Het kan daarom nooit kwaad om het aanbod bij onze partners te checken.

Daarbij ben je ook van een prima kwaliteit verzekerd. Dat is iets dat je aan het merk Senseo over kunt laten. Dit merk gebruikt de juiste materialen, zorgt voor de juiste afwerking en draagt daarmee zorg voor de gewenste kwaliteit.

Hierdoor kunnen we het volgende stellen: de prijs-kwaliteitsverhouding van de Senseo Switch is prima.

Overige voordelen van de Senseo Switch

Is de Senseo Switch een aanrader? Ja, dat is zonder enige twijfel het geval. Dit is aan alle bovenstaande voordelen te danken, maar ook aan enkele andere voordelen. Over die voordelen vind je meer informatie in onderstaande video van Philips:

De nadelen van de Senseo Switch

Vooralsnog is deze Senseo Switch review erg positief. Dit is te danken aan het merk Senseo, de eenvoudige bediening, de vele zetmogelijkheden en de andere genoemde voordelen in deze review.

Tegelijkertijd is het ook goed om te benadrukken dat dit geen perfecte koffiemachine is. Ook bij de Senseo Switch moet je met een paar nadelen rekening houden:

 • Niet zoveel instelmogelijkheden als bij een espressomachine
 • Geen verse melk in koffiespecialiteiten met melk
 • Maakt nogal veel lawaai
 • Kleine lekbak = relatief leeggooien
 • Koffie is niet altijd super warm

Niet zoveel instelmogelijkheden

Senseo Switch instelmogelijkheden

Eerder in deze Senseo Switch review gaven wij het volgende aan: de instelmogelijkheden zijn naar onze wens. Dat klopt ook, maar toch ontbreekt het aan iets. Je kunt namelijk niet de watertemperatuur naar wens aanpassen.

Is dit nou écht een nadeel? Het is maar net hoe je het ziet. Je moet goed beseffen dat je deze functie bij weinig tot geen andere filterapparaten tegenkomt. Tegelijkertijd is dit dus wel iets waar Senseo zich mee had kunnen onderscheiden.

Je moet het echter met twee instelmogelijkheden doen:

 • De instelbare koffiesterkte
 • Het instelbare koffievolume

Geen verse melk

Vind je een koffiespecialiteit met melk ook zo lekker? Kun je ook zo genieten van een lekkere cappuccino of een lekkere cappuccino? Dan is het goed om te weten dat je alleen melkpoederpads kunt gebruiken.

Zo kun je voor een speciale cappuccino pad kiezen. Met zo’n pad geniet je van een cappuccino, maar de smaak kan niet tippen aan een échte cappuccino. Dat komt vooral doordat er geen sprake van verse melk is. In plaats van de verse melk, zoals bij een espressomachine, moet je het met de melkpoederpads doen.

Is dit een groot nadeel? Dat hangt vooral van je eigen smaakvoorkeuren af. Drink je nooit een koffiespecialiteit met melk? Dan is dit nadeel voor jou niet van toepassing. Ben je juist wel gek op de koffievarianten met melk? Dan is dit nadeel absoluut wel op jou van toepassing.

Maakt veel lawaai

Zet je een kopje koffie met de Senseo Switch? Dan geniet je van tal van voordelen. Denk hierbij aan de relatief snelle opwarmingstijd, de vrij eenvoudige bediening en de verschillende instelmogelijkheden. Je moet echter ook met één nadeel rekening houden tijdens het zetten van een kopje koffie: het geluidsniveau.

Dit geluidsniveau komt in veel reviews van gebruikers als negatief punt naar voren. Men geeft aan dat de machine eigenlijk te veel lawaai maakt. Een belangrijk nadeel wat ons betreft; je bent hierdoor minder goed in staat om bijvoorbeeld ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat nog een kopje koffie te zetten. Uiteraard is dit wel mogelijk, maar het is niet zo handig als je kinderen op bed liggen.

Kun je het geluidsniveau van de Senseo Switch op de een of andere manier tegengaan? Ja, dat is deels mogelijk door de machine op een slimme plek neer te zetten. Probeer ‘m bijvoorbeeld in een hoekje van je keuken te zetten. Of probeer hem ver bij de slaapkamers vandaan te zetten.

Kleine lekbak

Eerder in deze Senseo Switch gaven wij het volgende aan: dit is een zeer compacte koffiemachine. Daar is geen speld tussen te krijgen, gezien de afmetingen.

Door de compacte afmetingen geef je ‘m makkelijk een plekje in je keuken. Keerzijde is echter dat de compactheid wel in de lekbak terug te zien is. Ook de lekbak is namelijk vrij klein uitgevoerd. Het nadeel hiervan is duidelijk: je moet de kleine lekbak vaak leeggooien.

Is dat veel moeite? Nee, alles behalve dat. Het is echter wel iets waar je elke dag rekening mee moet houden. En het is ook iets dat je echt even moet doen. Indien je dit niet doet, is de Senseo Switch namelijk niet te gebruiken.

Koffie is niet altijd super warm

Voor het schrijven van deze Senseo Switch review hebben wij ons op meerdere bronnen gebaseerd. Eén van de belangrijkste bronnen vormt toch wel de grote stroom van reviews van kopers van de Senseo Switch. Uit deze reviews is één opvallend nadeel naar voren gekomen: de koffie is niet altijd super warm.

Meerdere kopers geven aan dat dit een tegenvaller is. Doordat de gezette koffie niet super warm is, ben je eigenlijk ‘verplicht’ om snel de koffie op te drinken.

Overigens hebben wij geen verklaring voor dit nadeel. Het is echter wel belangrijk om even goed rekening met dit nadeel te houden. Met name als je een ware fijnproever bent.

Ervaringen van andere kopers

Senseo Switch reviews

Heb je interesse om de Senseo Switch aan te schaffen? Heb je echter ook vergelijkbare koffiemachines op je verlanglijstje staan? Om tot de juiste keuze te komen, is het belangrijk om naar de ervaringen van andere kopers te kijken. Dát hebben wij voor de Senseo Switch alvast voor je gedaan.

Bij onze partner Coolblue zijn tientallen reviews achtergelaten. Van deze reviews is de gemiddelde score een 8,6. Aangezien de schaal van 1 tot 10 loopt, is dit een behoorlijk hoge score. Nagenoeg alle kopers bij Coolblue beoordelen deze machine met een cijfer tussen de 8 en de 10.

Bij onze partner Bol.com zijn zelfs honderden reviews achtergelaten. Van deze grote hoeveelheid reviews is de gemiddelde score een 4,4. De schaal loopt bij Bol.com van 1 tot 5, waardoor ook dit een zeer hoge gemiddelde score is. We kunnen niks anders dan stellen dat de meeste kopers erg tevreden zijn met de Senseo Switch.

Voor de volledigheid zetten wij graag een paar veelzeggende reviews voor je op een rijtje:

 • Gemakkelijk bakje koffie te zetten, daar ik de enige ben. Laatst ook verjaardag gehad en kan je gemakkelijk een pot koffie zetten. Apparaat wijst zich vanzelf, niets moeilijks!
 • Fijn apparaat met dubbele functie. Ideaal.
 • Een handig en mooi design koffieapparaat. Makkelijk om 1 of 2 kopjes koffie te zetten. Door de extra optie om een kan filterkoffie te zetten wordt het ook nog kostenvoordeliger.
 • Door de verschillende intensiteit en de koffiekan is het een allround apparaat.
 • Dit koffieapparaat is niet zo groot en kan je zowel filter koffie als koffiepads zetten. Je hebt geen 2 losse apparaten nodig maar gewoon 1! Scheelt ook veel ruimte op het keukenblad. Het is makkelijk te bedienen. Je kan zelf de koffie sterkte bepalen door hoeveelheid koffie erin te doen. De kan houdt je koffie ook warm. Enig nadeel is dat het apparaat een beetje lawaai maakt tijdens het koffie zetten maar dat is niet zo storend.
 • Apparaat is erg prettig in gebruik en voordeel = zowel gemalen koffie als pads.
 • Makkelijk en zo klaar. Ik heb hem voor de camper gekocht helemaal blij mee

Wat uit deze reviews blijkt? Dat de meeste kopers weglopen met de Senseo Switch. Wat hierbij ook opvalt, is dat niet iedereen de Senseo Switch thuis gebruikt. Meerdere kopers geven aan dat ze dit apparaat in de caravan, camper of op een boot gebruiken!

De Senseo Switch kopen

Hebben wij je met deze Senseo Switch review weten te overtuigen? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar de beste aanbieding. Voordat je dat doet, moet je even een keuze tussen de verschillende kleuren maken. De rode, witte en zwarte variant zijn allemaal in ieder geval strak en fraai om te zien. Bij onderstaande aanbieders vind je vervolgens de Senseo Switch tegen de laagste prijs:

Onze conclusie over de Senseo Switch

Het is de hoogste tijd om deze Senseo Switch review af te ronden. Dat kunnen we op maar één manier doen: zeer enthousiast en positief. De Senseo Switch is wat ons betreft één van de filter koffiezetapparaten van dit moment.

Dit is onder meer aan de unieke 2 in 1 functie te danken. Je kunt ‘m zowel met koffiepads als met filterkoffie gebruiken. Ook is het ideaal dat je uit meerdere zetmogelijkheden kunt kiezen, inclusief het vullen van de meegeleverde thermoskan. Deze kan houdt de koffie dan ook nog eens langere tijd heerlijk warm.

De Senseo Switch is ook nog op meerdere locaties te gebruiken. Je kunt ‘m prima thuis gebruiken, maar ook als je onderweg bent. In de caravan, camper en vrachtwagen is dit ook een prima koffiezetapparaat.

Ook de algehele samenstelling, de uitstraling en de prijs-kwaliteitsverhouding zijn naar onze wens. Wij raden je de aanschaf van de Senseo Switch daarom van harte aan. Wel moet je even goed naar de drie kleuren kijken. Bepaal welke kleur het mooiste in jouw keuken staat. Veel plezier alvast gewenst met dit geweldige koffiezetapparaat!

Alternatieven voor de Senseo Switch

Spreekt de Senseo Switcht je grotendeels aan? Ben je alleen niet helemaal overtuigd, bijvoorbeeld door de nadelen die we in deze review benoemd hebben? Het kan zeker geen kwaad om even naar geschikte alternatieven te kijken.

Dit hebben wij alvast voor je uit handen genomen. We hebben naar de Senseo Switch gekeken en vervolgens naar 2 geschikte alternatieven. Daarbij zijn wij op onderstaande modellen uitgekomen.

Philips Senseo Maestro CSA260/60

De Philips Senseo Maestro CSA260/60 lijkt een prima alternatief voor de Senseo Switch te zijn. Daarbij is het wel goed om te beseffen dat dit géén 2 in 1 apparaat is. In plaats daarvan is dit een normale koffiepadmachine. Dit betekent dat je geen filterkoffie in deze koffiemachine kunt gebruiken. Gelukkig is dit wel een machine met een compact design, een handige geheugenfunctie en een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Deze machine is ook nog van de juiste technologieën voorzien, waardoor de koffiesmaak overheerlijk is. Al met al kan dit een geschikt alternatief zijn, maar dit hangt wel van je eigen voorkeuren af.

Philips Senseo Select CSA230/90

De Philips Senseo Select CSA230/90 is eveneens een mogelijk alternatief voor de Senseo Switch. Dat wat voor bovenstaande variant geldt, geldt ook voor déze koffiemachine. Dit is ook een normale koffiepadmachine én geen filterzetapparaat. Desalniettemin raden wij je deze machine van harte aan, mede door het gunstige prijskaartje. De Philips Senseo Select CSA230/90 is ook nog van tal van technologieën voorzien, waardoor de koffiesmaak echt top is. Deze machine is bovendien in 6 verschillende kleuren te verkrijgen.

Kafea.nl
Logo