Beste theetipje

Ben je een fervente liefhebber van thee? Dan heb je wellicht al leuke dubbelwandige theeglazen, een fraaie waterkoker en tal van zakjes thee in huis gehaald. Wil je het zetten van een lekker kopje thee nog makkelijker voor jezelf maken? Dan kun je niet om een goed theetipje heen.

Een theetipje is een klein schaaltje waarop je gebruikte theezakjes neer kunt leggen. Door je theezakjes op dit schaaltje neer te leggen, kun je het zakje hergebruiken. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de vijf beste theetipjes van dit moment.

Onze top 5 theetipjes

Afbeelding

Product


Blond Amsterdam Even Bijkletsen Theetip

Onze beste koop!

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Theetip

Beste koop theetipje

of

Bastion Collections Theetip Leopard

Bastion Collections Theetip Leopard

Beste modieuze theetipje

of

Riverdale Theetip Suzie

Riverdale Theetip Suzie

Beste luxe theetipje

of

Douwe Egberts Theetip Pickwick

Douwe Egberts Theetip Pickwick

Beste set theetipjes

of

Blond Amsterdam Delfts Blond bordje

Blond Amsterdam Delfts Blond bordje

Beste voordelige theetipje

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Theetip

Beste koop theetipje

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Theetip

of

Bastion Collections Theetip Leopard

Beste modieuze theetipje

Bastion Collections Theetip Leopard

of

Riverdale Theetip Suzie

Beste luxe theetipje

Riverdale Theetip Suzie

of

Douwe Egberts Theetip Pickwick

Beste set theetipjes

Douwe Egberts Theetip Pickwick

of

Blond Amsterdam Delfts Blond bordje

Beste voordelige theetipje

Blond Amsterdam Delfts Blond bordje

of

Voor- en nadelen van een theetipje

Zonder dat je het wellicht doorhebt, ligt je keuken vol met spullen. Als je bijvoorbeeld een lekker kopje thee wilt bereiden, heb je onder meer een goede waterkoker, de juiste glazen en een theetipje nodig. Zonder een theetipje is het simpelweg een stuk lastiger om een kopje thee te zetten. Waarom? Dat is vooral aan onderstaande voordelen van een theetipje te danken:

 • Je kunt het theezakje hergebruiken. Doordat je het gebruikte theezakje op dit theetipje legt, kun je het zakje vervolgens weer hergebruiken. Uiteraard zit hier wel een bepaalde ‘termijn’ aan. Als je het zakje een paar dagen op het theetipje laat liggen, verdwijnt alle smaak uit het theezakje.
 • Een theetipje neemt nagenoeg geen ruimte in beslag. Een ander voordeel is dat een theetipje bijzonder compact vormgegeven is. Met dank aan deze compacte vormgeving vind je altijd wel een geschikt plekje in je keuken voor het theetipje. Ook als je het theetipje altijd op je aanrecht wilt laten staan, is dit prima mogelijk.
 • Makkelijk schoon te maken. Over het algemeen kan gesteld worden dat een theetipje makkelijk schoon te maken is. Sommige theetipjes kunnen in de vaatwasser, terwijl je andere theezakjes met de hand af kunt wassen. Het advies is in ieder geval om het theetipje regelmatig te reinigen; dat is wel zo hygiënisch.
 • Een theetipje heeft een leuk design. Tot slot zijn wij van mening dat een theetipje een leuk design heeft. Daarbij vinden wij het ook geweldig dat je uit veel soorten theetipjes kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gekleurde varianten, maar ook voor een basic zwarte variant. Tevens kun je kiezen uit allerlei materialen en afmetingen.

Dit uitgebreide aanbod kan echter ook voor een nadeel zorgen. Doordat het aanbod zo uitgebreid is, is het niet altijd even makkelijk om het beste theetipje uit te kiezen. Dat wordt nog verder versterkt door het feit dat je waarschijnlijk niet elke dag een nieuw theetipje aanschaft. Mocht je nú een nieuw theetipje aan willen schaffen, kun je je maar beter heel goed in het huidige aanbod verdiepen. Met dit artikel helpen wij je daar graag een handje bij.

Verder moet je goed rekening houden met het materiaal van het theetipje. Niet alle materialen mogen/kunnen namelijk in de vaatwasser. Daarnaast is het ook een feit dat veel theetipjes van aardewerk of keramiek vervaardigd worden. Als daar sprake van is, is het theetipje kwetsbaar. Mocht je zo’n theetipje onverhoopt van je aanrechtblad aftikken, kun je direct de scherven gaan tellen.

Tot slot moet je rekening houden met de toepassingsmogelijkheden van een theetipje. Dit product heeft namelijk maar één functie: je kunt het gebruikte theezakje op dit theetipje neerleggen. Doordat je alleen dít met een theetipje kunt doen, is het geen product dat je de gehele dag door kunt gebruiken. Dit is echter ook terug te zien aan het prijskaartje; voor de meeste theetipjes betaal je slechts een paar euro.

Spreken de voordelen van een theetipje je wel aan? En wil je daarom voor het eerst een theetipje kopen? Of is je huidige theetipje wellicht kapot gegaan? Dit zijn prima redenen om onderstaande reviews op je gemakje door te nemen. In deze reviews laten wij je kennismaken met de beste theetipjes van dit moment. Kom je het gewenste theetipje in dit artikel tegen? Je kunt dat theetipje direct bij onze partner Bol.com bestellen!

Beste koop theetipje – Blond Amsterdam Even Bijkletsen Theetip

Heb jij je pijlen op een nieuw theetipje gericht? En wil je graag van een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding uit kunnen gaan? Dan kom je er al snel achter dat je uit vrij veel theetipjes kunt kiezen. Om de beste koop aan te kunnen wijzen, zijn wij daarom op zoek gegaan naar een uniek theetipje.

Wat maakt een theetip volgens ons uniek? Dat is bijvoorbeeld het geval als het theetipje een unieke uitstraling heeft. En als je deze uitstraling ook nog met ander soort koffie- en theeservies kunt combineren. Aan de hand van deze criteria kwamen wij al snel bij dit theetipje van Blond Amsterdam uit. Wat ons betreft is dit het beste theetipje van dit moment.

Als wij naar dit theetipje kijken, worden wij echt direct blij. Dit is vooral te danken aan de unieke vormgeving en de unieke kleurstelling. Zie jij al direct wat er nou precies op dit theetipje afgebeeld is? Juist; op dit theetipje is een theepot afgebeeld. Deze pot is van allerlei kleuren voorzien, waardoor dit theetipje bijzonder vrolijk oogt.

Tevens is het ideaal dat dit theetipje van aardewerk vervaardigd is. Dit materiaal ziet er bijzonder fraai uit, is makkelijk te reinigen en heeft een lange levensduur. Dat is althans het geval als je op een voorzichtige wijze met dit theetipje om gaat. Aangezien aardewerk kan breken, moet je echt heel voorzichtig zijn.

Wat ons erg aanspreekt, is de afmetingen van deze theetip. Doordat dit theetipje een diameter van 9,5 centimeter heeft, kun je elk theezakje op deze theetip neer leggen. Met dank aan deze diameter neemt het theetipje bovendien niet al te veel ruimte in beslag. Grote kans dat je een geschikte plek in je keuken voor dit theetipje weet te vinden.

Heb je toevallig ook al ander servies van Blond Amsterdam? Dan is dit uiteraard absoluut de beste keuze voor je. Met dit leuke theetipje van dit merk kun je je serviesvoorraad perfect aanvullen. Bovendien levert dit merk altijd kwaliteit; iets wat je niet al te duidelijk aan het prijskaartje terugziet. Voor dit Blond Amsterdam theetipje betaal je een bedrag van slechts 6,95 euro. Bestel je meerdere van deze theetipjes in één keer? Dan krijg je bij Bol.com een korting oplopend tot wel 10%.

Bij deze theetip hoef je met slechts één nadeel rekening te houden: de kwetsbaarheid van het aardewerk. Ga daarom héél voorzichtig met dit fraaie en handige theetipje om.

Deze theetip is van aardewerk vervaardigd, waardoor het theetipje kan breken.

Voordelen

 • Prachtig design
 • Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding
 • Diameter van 9,5 centimeter
 • Makkelijk te reinigen
 • Aanwinst voor in elke keuken

Nadelen

 • Van aardewerk vervaardigd = kwetsbaar

Conclusie

De Blond Amsterdam Even Bijkletsen Theetip is naar onze mening het beste theetipje van dit moment. Deze variant heeft de perfecte afmetingen (diameter van 9,5 centimeter), heeft een fraaie kleurstelling en is van een prima kwaliteit. Het feit dat je slechts 7 euro voor dit theetipje hoeft te betalen, maakt het plaatje wat ons betreft helemaal compleet.

Beste modieuze theetipje – Bastion Collections Theetip Leopard

Welke eisen stel jij precies aan je nieuwe theetipje? Als we deze vraag aan veel mensen zouden stellen, zouden we veelvuldig hetzelfde antwoord terugkijken: een leuk design. Mocht jouw voorkeur ook naar een leuk design uitgaan, is het advies om je wensen qua design goed op een rijtje te zetten.

Weet je van jezelf dat je een liefhebber van trends bent? En ga je daarom ook graag voor een modieus theetipje? Dan kun je volgens ons niet om dit theetipje van het merk Bastion Collections heen. Dit is volgens ons namelijk het beste modieuze theetipje.

Wat we precies bedoelen met een ‘modieus’ theetipje? Nou, dit is een theetipje dat aan de huidige trends voldoet. Veel producten worden in de afgelopen periode namelijk in een luipaard- of tijgerprint uitgevoerd. Het merk Bastion Collections heeft ervoor gekozen om deze theetip volledig in een luipaard print uit te voeren. Dit staat wat ons betreft echt prachtig.

Ook is dit theetipje van een sublieme kwaliteit. Iets wat te danken is aan het merk Bastion Collections, aan de afwerking en aan het gekozen materiaal. Net zoals Blond Amsterdam heeft ook Bastion Collections voor een theetipje van aardewerk gekozen. Dit betekent dat je dit theetipje makkelijk kunt reinigen en dat het product erg fraai oogt.

Dit theetipje is bovendien relatief compact; de diameter is slechts 9 centimeter. Met dank aan deze kleine diameter kun je het theetipje makkelijk opbergen. Uiteraard is het theetipje wel groot genoeg voor het neerleggen van een theezakje.

Ben je helemaal gek op de luipaard print? Dan mag dit theetipje in je keuken absoluut niet ontbreken. Gaat je voorkeur meer uit naar een iets minder opvallende kleur? Dan kun je uit nog 8 andere kleurstellingen kiezen. Een volledig overzicht van deze kleuren vind je op de pagina van onze partner Bol.com.

Iets wat ons ook nog aanspreekt, is het prijskaartje van dit theetipje. Voor dit theetipje betaal je namelijk een bedrag van slechts 9,99 euro. Gezien de unieke uitstraling, het modieuze karakter en de uitmuntende kwaliteit vinden wij dit een aantrekkelijk prijskaartje.

Bastions theetip

Wel moet je goed rekening houden met het gekozen materiaal. Aardewerk is volgens ons een prachtige materiaalsoort, maar het is wel behoorlijk kwetsbaar. Als je besluit om dit modieuze theetipje aan te schaffen, zou je daarom heel voorzichtig moeten zijn.

Dit theetipje is relatief kwetsbaar; dit komt doordat het theetipje van aardewerk vervaardigd is.

Voordelen

 • Modieuze luipaard print
 • Diameter van 9 centimeter
 • Prima kwaliteit
 • Kost slechts 10 euro
 • Makkelijk te reinigen

Nadelen

 • Kwetsbaar

Conclusie

De Bastion Collections Theetip Leopard is volgens ons het beste modieuze theetipje. Deze eretitel is vooral te danken aan de vormgeving (rond) en de kleurstelling (luipaard print). De luipaard printjes zijn in de afgelopen jaren volop in de mode, waardoor dit echt een modieuze theetip is. Het is bovendien een theetipje met een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding.

Beste luxe theetipje – Riverdale Theetip Suzie

Naar wat voor theetipje gaat jouw voorkeur uit? Vind je de vrolijke uitstraling van Blond Amsterdam net iets te speels? Vind je de luipaard print van Bastion Collections net iets te opvallend? Maar, wil je wel van een uniek design verzekerd zijn? Dan kun je volgens ons het beste kiezen voor dit theetipje van Riverdale.

Het Riverdale Theetipje Suzie heeft volgens ons een sublieme uitstraling. Deze uitstraling in combinatie met het lijnenspel en het materiaal spreekt ons persoonlijk erg aan. Juist vanwege deze combinatie is dit volgens ons het beste luxe theetipje.

Wat wij zo luxe aan dit theetipje vinden? Dat is onder meer de kleurstelling van deze theetip. Het merk Riverdale heeft voor zwart als hoofdkleur gekozen. Deze zwarte kleur wordt vergezeld door allerlei details in het goud. Deze details zijn niet zomaar aangebracht, maar hebben echt een prachtige vorm. Dit geldt voor het gouden randje, maar ook voor het gouden lijnenspel op het theetipje.

Wil je graag meerdere stukken servies in deze kleurstelling aanschaffen? Dat is ook mogelijk. Het merk Riverdale heeft namelijk ook mokken, schaaltjes en borden in deze kleurstelling uitgebracht. Vind je deze zwarte met gouden uitstraling iets te donker? Dan kun je ook voor een oranje theetipje met gouden details kiezen.

Dit theetipje heeft een diameter van 9 centimeter. Volgens ons is dat de juiste maat; je kunt hierdoor elk theezakje op het theetipje neerleggen, maar het theetipje neemt niet overdreven veel ruimte in beslag. Met name als je al (heel) veel keukenproducten in je keuken hebt, komt deze compacte diameter maar al te goed van pas.

Qua materiaal is dit ook een uniek theetipje. Riverdale heeft er namelijk voor gekozen om dit theetipje van porselein te maken. Het theetipje heeft hierdoor een strakke en fraai afgewerkte uitstraling. Net zoals bij aardewerk moet je bij porselein ook goed rekening houden met de kwetsbaarheid. Mocht je dit theetipje laten vallen, kun je direct een nieuwe kopen. Spijtig genoeg.

Zoals je kunt lezen, vinden wij dit een prima theetipje. Dat is te danken aan de kleurstelling, aan de luxe afwerking, aan de kwaliteit én aan het prijskaartje. Bij onze partner Bol.com betaal je voor dit theetipje namelijk slechts 7,65 euro. Bestel je 3 van deze theetipjes tegelijkertijd? Dan krijg je 8% korting. Mocht je vier van deze theetipjes tegelijkertijd bestellen, krijg je zelfs 11% korting.

Dit theetipje is van porselein vervaardigd, waardoor het theetipje relatief kwetsbaar is.

Voordelen

 • Luxe uitstraling
 • Geweldige kleurstelling
 • Diameter van 9 centimeter
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Perfect te combineren met ander servies

Nadelen

 • Vrij kwetsbaar

Conclusie

De Riverdale Theetip Suzie is volgens ons het beste luxe theetipje. Dit theetipje heeft een prachtige vormgeving, is van een prachtige kleurstelling voorzien en is heel netjes afgewerkt. Ook de kwaliteit, het prijskaartje en de diameter zijn naar onze wens. Houd alleen rekening met het feit dat dit theetipje van porselein vervaardigd is; het theetipje is hierdoor breekbaar.

Beste set theetipjes – Douwe Egberts Theetip Pickwick

Heb je een groot gezin en houden jullie allemaal van thee? Woon je met veel andere mensen samen die gek op thee zijn? Of drink je graag samen met vrienden een lekker kopje thee? Dan kom je er waarschijnlijk al snel achter dat je aan één theetipje niet voldoende hebt.

Wat je in dat geval het beste kunt doen? In dat geval kun je het beste kiezen voor een set van theetipjes. Door zo’n set aan te schaffen, krijg je direct meerdere theetipjes tot je beschikking. Wij adviseren je om hierbij voor deze set van Douwe Egberts te kiezen. Dit is volgens ons de beste set theetipjes.

Dacht je dat Douwe Egberts zich alleen met koffie bezig houdt? Dan heb je het mis. In samenwerking met Pickwick heeft men namelijk dit theetipje ontworpen. Een theetipje dat prachtig is én in een set van 6 stuks geleverd wordt. Als je deze set bij onze partner Bol.com koopt, krijg je over zes theetipjes de beschikking. Ideaal als je met grotere groepen graag een kopje thee drinkt.

Persoonlijk vinden wij de uitstraling van deze theetipjes ook geweldig. Dit is namelijk een theetipje dat volledig in het wit uitgevoerd is. Het is hierdoor zeker niet het meest spannende theetipje om te zien, maar deze variant oogt wel ‘gewoon’ heel strak.

Daarbovenop komt dat Douwe Egberts voor porselein als materiaal gekozen heeft. Dit materiaal brengt een gladde en strakke uitstraling met zich mee. Je geniet bovendien van een lange levensduur, indien je op een voorzichtige manier met dit theetipje om gaat. Mocht je dit theetipje onverhoopt laten vallen, is dit theetipje direct kapot. Dit is puur te wijten aan de kwetsbaarheid en breekbaarheid van porselein.

Overigens kun je heel veel kanten op met deze theetipjes. Je hoeft namelijk niet per sé je theezakje op deze theetipjes te leggen. Op deze theetipjes kun je ook bijvoorbeeld theelepels, suiker en melk neerleggen. Als je bijvoorbeeld veel visite over de vloer krijgt, komt deze set van theetipjes maar al te goed van pas.

Heb je toevallig een Pickwick theeglas in je servieskast staan? Dan komt dit theetipje maar al te goed van pas. Je kunt dit theetipje namelijk precies bovenop het Pickwick theeglas neerzetten, waardoor de thee nog langer warm blijft.

Vind je deze set van theetipjes geweldig? Hou dan wel rekening met het volgende aandachtspunt: de compacte diameter. Volgens onze meting heeft deze theetip een diameter van slechts 7 centimeter. Dit betekent dat deze theetipjes naar onze mening nét iets te klein zijn.

Graag sluiten wij deze review met een positieve noot af. Dat doen we door het prijskaartje te benoemen. Voor deze set theetipjes betaal je bij onze partner Bol.com 22,70 euro. Dit klinkt als een hoop geld, maar voor dit bedrag krijg je dus zes theetipjes geleverd. Per theetipje betaal je slechts 3,87 euro. Dit is dan ook één van de voordeligste theetipjes die je op dit moment kunt kopen!

Deze theetipjes zijn naar onze mening net iets te klein; een diameter van 7 centimeter vinden wij iets te klein.

Voordelen

 • Set van 6 theetipjes
 • Prachtig design
 • Volledig in het wit uitgevoerd
 • Gekende Douwe Egberts kwaliteit
 • Interessant geprijsd

Nadelen

 • Porselein is kwetsbaar
 • Aan de kleine kant

Conclusie

De Douwe Egberts Theetip Pickwick is volgens ons de beste set theetipjes. Deze set ziet er prachtig uit, is van een prima kwaliteit en is veelzijdig in te zetten. Het feit dat deze set uit maar liefst 6 theetipjes bestaat, vinden wij persoonlijk een groot voordeel. Al met al kunnen wij je deze set van porseleinen theetipjes van harte aanraden; hou wel rekening met de kwetsbaarheid van porselein.

Beste voordelige theetipje – Blond Amsterdam Delfts Blond bordje

Wil je graag een nieuw theetipje aanschaffen? Zie je het alleen niet zitten om hier relatief veel geld aan uit te geven? Dat is goed voor te stellen. Als je bijvoorbeeld niet al te vaak thee drinkt, is het zonde om veel geld aan een theetipje uit te geven.

Wel willen wij je voor iets waarschuwen: de kwaliteit van goedkope theetipjes. Wij hebben veel goedkope theetipjes uit mogen proberen, waarbij wij in veel gevallen schrokken van de kwaliteit. Veel voordelige theetipjes zijn simpelweg niet van de gewenste kwaliteit. Dat geldt gelukkig niet voor dit theetipje van Blond Amsterdam; dit is volgens het beste voordelige theetipje van dit moment.

Wat je voor dit theetipje moet betalen? Bij onze partner Bol.com kost dit theetipje slechts 4,95 euro. Maar, we kunnen het nóg interessanter voor je maken. Door 4 van deze theetipjes tegelijkertijd te bestellen, ontvang je bij onze partner Bol.com 10% extra kroting. Dat betekent dat je slechts 4,46 euro voor dit theetipje hoeft te betalen.

In onze ogen is dit een waanzinnig leuk theetipje om te zien. Zoals we inmiddels van Blond Amsterdam gewend zijn, is ook dit servies van een opvallende en leuke kleurstelling voorzien. In dit geval gaat het om een Delfts Blond design. Op het theetipje is een lachend meisje geschilderd, waardoor wij direct blij worden van dit theetipje.

Daarnaast vinden wij het ook fijn dat dit een relatief groot theetipje is. Het theetipje heeft een diameter van 12 centimeter, waardoor je hier probleemloos een theezakje op kwijt kunt. Mocht je het willen, zou het zelfs mogelijk moeten zijn om twee theezakjes naast elkaar op dit theetipje neer te leggen.

Voor dit theetipje heeft Blond Amsterdam voor aardewerk als materiaal gekozen. Zoals we eerder in dit artikel al aangegeven hebben, oogt dit materiaal prachtig. Je moet echter goed rekening met de kwetsbaarheid van dit materiaal houden. Als je onverhoopt dit theetipje laat vallen, ligt je keuken vol met scherven. Dat is toch behoorlijk zonde, niet waar?

Al met al vinden wij dit een interessant theetipje. Waar vind je nou een theetipje voor slechts 4,95 euro met een dergelijke kwaliteit? Wat ons betreft kan geen enkel ander voordelig theetipje aan déze prijs-kwaliteitsverhouding tippen.

Dit theetipje is van aardewerk vervaardigd; vanwege dit materiaal moet je heel voorzichtig met deze theetip omgaan.

Voordelen

 • Erg voordelig geprijsd
 • Super leuk design
 • Diameter van 12 cm
 • Prima kwaliteit

Nadelen

 • Van aardewerk vervaardigd = kwetsbaar

Conclusie

Het Blond Amsterdam Delfts Blond bordje is naar onze mening het beste voordelige theetipje. Voor dit theetipje betaal je nog geen 5 euro, terwijl je voor deze theetip wel heel veel waar voor je geld krijgt. Het theetipje ziet er fraai uit, is van een prima kwaliteit en is behoorlijk uniek. Mocht je nog meer Delfts Blauw servies hebben, is dit uiteraard een prima toevoeging.

Koopgids

Heb jij je pijlen op een nieuw theetipje gericht? En heb je bovenstaande reviews doorgenomen? Dan heb je ongetwijfeld al opgemerkt dat je uit veel soorten theetipjes kunt kiezen.

Hoe kies je nou voor jezelf het beste theetipje uit? Dat doe je ten eerste door je voorkeuren goed op een rijtje te zetten. Vervolgens zou je een goede en uitgebreide vergelijking moeten maken. Wij adviseren je daarbij om goed op onderstaande aandachtspunten te letten.

Materiaal

Als eerste willen wij je graag op het materiaal van de theetipjes wijzen. Je kunt voor bijvoorbeeld aardewerk, porselein, kunststof en RVS kiezen. Onze voorkeur gaat uit naar aardewerk en porselein, aangezien dit volgens ons het beste bij servies past.

Kies je voor aardewerk of porselein? Dan moet je dus wel goed rekening met de kwetsbaarheid houden. Mocht je een theetipje van één van deze materialen laten vallen, breekt het theetipje direct in duizenden stukjes. Zorg er dus voor dat je altijd voorzichtig met een dergelijk theetipje om gaat.

Oranje theetip

Diameter

Ook raden wij je aan om goed naar de diameter te kijken. Je kunt voor een klein theetipje met een diameter van 7 centimeter kiezen; zo’n theetipje kun je echt héél makkelijk opbergen. Je kunt ook voor de middelmaat gaan van 9 centimeter. Wil je het liefste een groter theetipje hebben? Dan adviseren wij je een variant met een diameter van 12 centimeter. Je hebt in ieder geval het nodige om uit te kiezen!

Design

Eén van de belangrijkste aandachtspunten is volgens ons het design. Bij het design zou je op meerdere aandachtspunten moeten letten:

 • Kleurstelling: wil je een theetipje in een opvallende kleur hebben? Of gaat je voorkeur uit naar een basic kleurstelling? Als je alleen al naar de foto’s in dit artikel kijkt, kun je uit meer dan voldoende kleurstellingen kiezen.
 • Materiaal: uiteraard is het materiaal ook van invloed op het uiteindelijke design. Een theetipje van kunststof oogt heel anders dan een theetipje van porselein of aardewerk.
 • Vormgeving: tot slot is ook de vormgeving van grote invloed. Je kunt voor een rond theetipje kiezen, maar er bestaan ook theetipjes in bijvoorbeeld een ovale vorm. Het is aan jou om te bepalen naar welke vorm je voorkeur uitgaat.

Hoeveelheid theetipjes

Heb je aan één theetipje voldoende? Of wil je liever in één keer meerdere theetipjes bestellen? De keuze is aan jou. Mocht je graag meerdere theetipjes in één keer willen bestellen, kun je het beste voor een set kiezen. De theetipjes uit een set passen bij elkaar en bovendien is zo’n set relatief voordelig.

Kwaliteit

Wij adviseren je om heel goed naar de kwaliteit van een theetip te kijken. Op dit gebied adviseren wij je óók om altijd voor een theetipje van een A-merk te kiezen. De merken waar je in dit artikel meer over hebt kunnen lezen, zijn volgens ons stuk voor stuk A-merken.

Prijskaartje

Voor een theetipje hoef je in zijn algemeenheid niet al te veel geld te betalen. Als je een budget van 10 euro hebt, kun je al uit héél veel theetipjes kiezen. In onze ogen is het prijskaartje dan ook geen al te belangrijk criteria. Desalniettemin kan het nooit kwaad om te kijken of je bij onze partner Bol.com van een leuke korting kunt profiteren!

Slotwoord

Voor elke theeliefhebber is een theetipje volgens ons onmisbaar. Dit is een simpel product, maar wel een doeltreffend product. Als je het gewenste theetipje aanschaft, geniet je bovendien de komende jaren van het prachtige design. Heb je over bovenstaande theetipjes nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van onze partner Bol.com. Wij wensen je graag alvast veel plezier & gemak met je nieuwe theetipje!

Kafea.nl
Logo