Siemens EQ.700 review

Ben je op zoek naar een Siemens volautomatische espressomachine? En sluiten de modellen uit bijvoorbeeld de EQ.6 Plus serie niet helemaal op je wensen aan? Dan loont het de moeite om eens naar de modellen uit de Siemens EQ.700 serie te kijken. Deze serie staat goed aangeschreven en bestaat uit meerdere interessante modellen. In deze Siemens EQ.700 review vertellen wij je graag alles over deze machine.

Allereerst kunnen we stellen dat dit een uitermate interessante serie is. Dit komt, wat ons betreft, onder meer doordat deze machines voor elk huishouden geschikt zijn. Ongeacht welke koffievoorkeuren je hebt, is één van de Siemens EQ.700 modellen interessant voor je.

Maar, wat is de beste Siemens EQ.700 koffiemachine waar je voor kunt kiezen? In dit artikel zetten wij de vier modellen graag voor je op een rijtje. Neem onderstaande tabel en de reviews door, waarna je de juiste keuze voor jezelf kunt maken.

De verschillende uitvoeringen van de EQ.700

Afbeelding

Product


Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS

Onze beste koop!

Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS

RVS behuizing

30 creaties in geheugen

Met kopjesverwarmer

Geïntegreerd melkreservoir

of

Siemens EQ.700 Integral TQ705R03

Siemens EQ.700 Integral TQ705R03

Kunststof behuizing

20 creaties in geheugen

Zonder kopjesverwarmer

Geïntegreerd melkreservoir

of

Siemens EQ.700 Classic TP707R06

Siemens EQ.700 Classic TP707R06

Kunststof behuizing

15 creaties in geheugen

Met kopjesverwarmer

Melkslang

of

Siemens EQ.700 Classic TP705R01

Siemens EQ.700 Classic TP705R01

Kunststof behuizing

10 creaties in geheugen

Zonder kopjesverwarmer

Melkslang

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS

RVS behuizing

30 creaties in geheugen

Met kopjesverwarmer

Geïntegreerd melkreservoir

Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS

of

Siemens EQ.700 Integral TQ705R03

Kunststof behuizing

20 creaties in geheugen

Zonder kopjesverwarmer

Geïntegreerd melkreservoir

Siemens EQ.700 Integral TQ705R03

of

Siemens EQ.700 Classic TP707R06

Kunststof behuizing

15 creaties in geheugen

Met kopjesverwarmer

Melkslang

Siemens EQ.700 Classic TP707R06

of

Siemens EQ.700 Classic TP705R01

Kunststof behuizing

10 creaties in geheugen

Zonder kopjesverwarmer

Melkslang

Siemens EQ.700 Classic TP705R01

of

Zoals je kunt zien, kan deze serie in twee varianten opgesplitst worden. Van beide varianten zijn ook weer twee modellen uitgebracht. Dit betekent dat je in eerste instantie een keuze tussen de Integral en Classic serie zou moeten maken. Heb je dat gedaan? Dan kun je binnen deze serie de juiste keuze voor jezelf maken.

Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS

De Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS wordt gezien als het topmodel binnen de EQ.700 serie. Deze koffiemachine biedt ongekend veel mogelijkheden, is van de juiste materialen vervaardigd en zet overheerlijke koffie. Dit is wat ons betreft eigenlijk de beste Siemens EQ.700 machine.

Met deze machine kun je simpelweg alle kanten op. Dit is onder meer te danken aan de vele koffievarianten. Met deze machine kun je maar liefst 29 koffiespecialiteiten zetten. Zo’n 15 van deze specialiteiten zet je met slechts één druk op de knop.

Wat hierbij ook een groot voordeel is, is het geïntegreerde melkreservoir. Dit reservoir stelt je in staat om koffiespecialiteiten met melk automatisch te zetten. Het enige dat jij hoeft te doen, is de gewenste koffiespecialiteit te selecteren.

Het is overigens ook mogelijk om twee koffiespecialiteiten met melk tegelijkertijd te zetten. Dat zie je bij lang niet alle volautomatische koffiemachines.

De koffie die de Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS zet, is overheerlijk te noemen. Dit is onder meer te danken aan de verschillende technologieën van deze machine. Maar, dit is ook te danken aan de instelmogelijkheden. Je kunt werkelijk waar alles bij deze machine naar wens instellen:

 • Sterkte: je bepaalt zelf de sterkte van de machine. Ongeacht of je de voorkeur aan sterke of milde koffie geeft, zet je de gewenste koffie met de Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS.
 • Volume: je kunt ook het volume naar eigen wens instellen. Dit geldt overigens voor het volume van de koffie, maar ook voor het volume van de koffie.
 • Temperatuur: het is bij deze Siemens EQ.700 machine ook nog mogelijk om zelf de koffietemperatuur in te stellen.

Bijkomend voordeel: deze machine biedt ook nog een extra shot espresso functie aan. Met deze functie zet je een nóg krachtigere espresso, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Heb je de gewenste koffievariant samengesteld? Dan kun je deze in het geheugen van de machine opslaan. Dit kun je voor maar liefst 30 personen doen. De geheugenfunctie is uitgebreid (en erg handig) te noemen.

Wat wij zelf ook uniek vinden, is het aroma profiel. Bij de Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS kun je uit drie aroma profielen kiezen. Hiermee kun je onder meer de koffie-melkverhouding aanpassen. De koffiemachine past vervolgens automatisch de sterkte aan, zodat de koffiesmaak altijd consistent is.

Het bedienen van de Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS is een waar feestje. Je kunt dit doen middels het grote touchscreen display, maar ook met de Home Connect app. Dit houdt in dat je vanaf je smartphone deze volautomatische espressomachine geheel naar wens instelt. Dat klinkt geweldig, niet waar?

Siemens-EQ.700-Integral-TQ707R03-Roestvrijstaal

Bij deze EQ.700 machine heeft Siemens voor de SuperSilent functie gekozen. Deze functie zorgt ervoor dat de machine nagenoeg geen lawaai maakt. Met een maximum geluidsniveau van 62 dB is deze machine oprecht geluidsstil te noemen.

Waar de naam van deze machine precies opslaat? Onder meer op het feit dat deze machine een roestvrijstalen behuizing heeft. Deze behuizing is duurzamer dan een kunststof behuizing. Dit is dan ook een machine waar je jarenlang met veel plezier gebruik van gaat maken.

Een ander voordeel is dat deze machine over een actief verwarmingselement beschikt. Hiermee ben je in staat om de kopjes voor te verwarmen, waardoor je koffie alleen maar lekkerder smaakt.

Ten opzichte van onderstaande variant zijn kleine verschillen zichtbaar. Eén van de verschillen is de kleurstelling. Deze machine is grotendeels zwart in combinatie met RVS onderdelen. Een ander verschil is het prijskaartje; dit is het duurste model uit de Siemens EQ.700 serie. Je kunt uitgaan van een investering van zo’n 1500 euro.

Deze machine is relatief prijzig, zeker in verhouding tot onderstaande variant.

Voordelen

 • 29 koffiespecialiteiten
 • Op afstand te bedienen
 • RVS behuizing
 • Veel zetfuncties
 • Maakt amper geluid
 • Met geheugenfunctie

Nadelen

 • Relatief prijzig

Conclusie

De Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS is het absolute topmodel uit de Siemens EQ.700 serie. Dit is de duurste variant, maar is tegelijkertijd ook de beste variant. Dit komt onder meer door de kopjesverwarmer, de RVS behuizing en de uitgebreide geheugenfunctie.

Siemens EQ.700 Integral TQ705R03

Vind je het bovenstaande model uit de Siemens EQ.700 serie iets te prijzig? Of vind je de kleurstelling van die machine mogelijk niet al te fraai? Dan sluit de Siemens EQ.700 Integral TQ705R03 beter op je wensen aan. Deze machine kun je zien als het kleinere broertje van bovenstaande variant.

Waarom dit het kleinere broertje is? Dat heeft onder meer met de prijsstelling te maken. Deze machine is namelijk zo’n 180 euro goedkoper dan bovenstaande variant. Waar dit verschil in zit? Dit verschil zit ‘m met name in de behuizing.

De Siemens EQ.700 Integral TQ705R03 heeft namelijk een kunststof behuizing. Hier is op zich niks mis mee, maar dit houdt wel in dat de machine minder duurzaam is. Bovenstaande variant beschikt over een RVS behuizing; dat materiaal is robuuster en duurzamer dan kunststof. Vandaar ook dat de levensduur van deze machine net iets korter lijkt te zijn.

Maar, dit merk je dus wel duidelijk aan het prijskaartje terug. Voor deze Siemens EQ.700 koffiemachine betaal je zo’n 1319 euro. En voor dit bedrag krijg je de beschikking over een geweldige volautomatische koffiemachine.

Een ander verschil is terug te vinden in de kleurstelling. Bovenstaande variant is grotendeels in het zwart uitgevoerd, terwijl deze variant uit een combinatie van witte- en zwarte onderdelen bestaat. Wat ons betreft oogt bovenstaande variant iets netter en luxer. Deze koffiemachine ziet er daarentegen iets ‘speelser’ uit.

Deze machine is verder volledig te vergelijken met bovenstaande variant. Dit betekent onder meer dat je uit maar liefst 29 koffiespecialiteiten kunt kiezen. Veel van deze varianten zet je met slechts één druk op de knop. Wil je graag twee koffiespecialiteiten met melk zetten? Ook dat is mogelijk, dankzij het geïntegreerde melkreservoir.

Ook met de Siemens EQ.700 Integral TQ705R03 maak je de smaak van de koffie naar wens. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf de sterkte, temperatuur en hoeveelheid. Je bent hierbij ook in staat om het melkvolume naar wens aan te passen. Heb je de gewenste koffiecreatie gecreëerd? Met dank aan de geheugenfunctie kun je voor wel 20 personen de creaties opslaan.

Net zoals bovenstaande variant maakt ook deze variant amper lawaai. Een geluidsniveau van 62 dB is gewoonweg indrukwekkend te noemen. Wat ook indrukwekkend is, is de bediening. Je kunt deze machine met het display bedienen, maar ook met je smartphone/tablet. Met dank aan de Home Connect app zet je deze koffiemachine op afstand aan het werk. Dat is toch wel het toppunt van luxe, niet waar?

Siemens EQ.700 Integral TQ705R03 beste

Al met al is dit een sublieme Siemens EQ.700 koffiemachine. Wel moet je dus even rekening met de behuizing houden. De bovenstaande variant heeft een RVS behuizing, terwijl deze variant het met een kunststof behuizing moet doen. Mogelijk is dit verschil op de lange termijn zichtbaar/merkbaar.

Verder moet je rekening houden met de warmhoudplaat. Of beter gezegd: het ontbreken hiervan. Wij vinden het ontbreken van de warmhoudplaat toch wel een belangrijk voordeel. Zeker als we naar het prijskaartje kijken.

De behuizing is iets minder duurzaam.

Voordelen

 • Stuk voordeliger dan bovenstaande variant
 • 29 koffiespecialiteiten
 • Twee koffiespecialiteiten met melk tegelijkertijd
 • Op afstand te bedienen
 • Maakt amper geluid
 • Geweldige koffie én naar wens aan te passen

Nadelen

 • Geen warmhoudplaat
 • Kunststof behuizing (minder duurzaam)

Conclusie

De Siemens EQ.700 Integral TQ705R03 is een geweldige Siemens volautomatische koffiemachine. Met deze machine zet je elke mogelijke koffiecreatie op een makkelijke manier. Daarbij geniet je van veel mogelijkheden en een laag geluidsniveau. Wel is het jammer dat de behuizing van deze machine van kunststof is. Op dat gebied is bovenstaande variant (met RVS behuizing) beter.

Siemens EQ.700 Classic TP707R06

Sluiten de twee bovenstaande varianten uit de Siemens EQ.700 serie niet op je wensen aan? Dan kun je beter naar de Classic sub serie binnen deze serie kijken. De Classic varianten zijn iets minder uitgebreid, maar zijn wel een slag goedkoper. Dat geldt onder meer voor de Siemens EQ.700 Classic TP707R06, waarover we je hieronder alles vertellen.

Kijkende naar deze machine valt één ding op: deze machine heeft geen geïntegreerd melkreservoir. In plaats daarvan beschikt deze machine over een melkslang. Dit betekent dat je minder makkelijk een koffiespecialiteit met melk kunt zetten. Ook moet je er rekening mee houden dat je geen melkreservoir meegeleverd krijgt.

Daarentegen is het wel mogelijk om twee koffiespecialiteiten met melk tegelijkertijd te zetten. Dat is dan wel weer een unieke functie van deze machine.

Wat wij ook uniek vinden, is dat je bij deze machine de beschikking over de AromaSelect functie hebt. Met deze functie kun je uit drie aroma profielen kiezen. Kies het gewenste profiel uit, pas het volume aan en de machine past automatisch de koffiesterkte aan. De smaak blijft hierdoor altijd hetzelfde en volledig naar je zin.

Deze machine lijkt op zich relatief veel op bovenstaande varianten. Zo heb je bij deze machine ook de keuze uit 29 koffievarianten. Veel van deze varianten kun je met één druk op de knop zetten, maar je kunt ze ook nog naar wens aanpassen. Nadat je dit hebt gedaan, kun je de koffiecreatie in het geheugen opslaan. Dit doe je voor maximaal 15 personen.

Tijdens het bereiden van de koffie hoor je nagenoeg niks. Net zoals bovenstaande varianten beschikt deze variant over de SuperSilent functie. Deze functie zorgt ervoor dat het geluidsniveau beperkt wordt tot slechts 62 dB.

Ten opzichte van bovenstaande variant is deze variant wel iets compacter. Dit komt vooral door het ontbreken van het melkreservoir. Het bonenreservoir bevindt zich aan de bovenzijde en is 350 gram groot. Het waterreservoir kun je uit de machine schuiven en is 2,4 liter. De reservoirs van deze machine zijn volledig naar onze wens.

Het bedienen van de Siemens EQ.700 Classic TP707R06 is geweldig. Je doet dit via het grote touchscreen kleurendisplay, maar ook met je smartphone/tablet. Dit doe je met de Home Connect App. Als je op de bank ligt, ben je met deze app in staat om de machine op afstand te bedienen.

Siemens EQ.700 Classic TP707R06 beste

Deze machine is wat ons betreft een lust voor het oog. Dit komt onder meer door de kleurstelling; deze wordt door Siemens zelf omschreven als Midnite Silver Metallic. Een prachtige kleur, maar de behuizing is jammer genoeg wel van kunststof. Dit komt de levensduur van deze machine niet zozeer ten goede.

Houd er rekening mee dat deze variant duurder is dan de Siemens EQ.700 Classic TP705R01. Dit prijsverschil is ongeveer 200 euro en is daarmee vrij fors te noemen. Maar, déze variant beschikt wel over een warmhoudplaat. En dat geldt niet voor onderstaande variant.

Deze machine heeft een kunststof behuizing. Dit is minder duurzaam dan een RVS behuizing.

Voordelen

 • 29 koffiespecialiteiten
 • Twee koffiespecialiteiten met melk tegelijkertijd
 • Geweldig te bedienen (ook op afstand)
 • Geheugenfunctie voor 15 personen
 • Maakt amper lawaai
 • Veel instelmogelijkheden

Nadelen

 • Kunststof behuizing
 • Relatief duur

Conclusie

De Siemens EQ.700 Classic TP707R06 is een geweldig model uit de EQ.700 serie. Deze machine is compact, beschikt over een melkslang en biedt veel instelmogelijkheden. De koffie is bovendien overheerlijk, de machine maakt amper lawaai en de machine ziet er geweldig uit. Mede dankzij de Midnite Silver Metallic kleur!

Siemens EQ.700 Classic TP705R01

Vind je bovenstaande Classic EQ.700 koffiemachine van Siemens te prijzig? Dan kom je al snel bij de Siemens EQ.700 Classic TP705R01 uit. Deze machine kun je zien als het kleinere broertje van bovenstaande variant. Overigens omschrijft Siemens deze machine ook als ‘instapmodel’.

Ten opzichte van bovenstaande variant zijn enkele verschillen zichtbaar. Dit begint al direct bij het design. Deze machine is niet in het Midnite Silver Metallic uitgevoerd, maar in het zwart. Mogelijk vind je dit ietwat saai of kil staan. Wij vinden in ieder geval dat deze machine een strakke uitstraling heeft.

Een ander verschil is terug te vinden in de geheugenfunctie. Bij deze machine kun je tot 10 koffierecepten (tot 10 personen) in het geheugen opslaan. Bij bovenstaande variant is de geheugenfunctie dus net iets uitgebreider.

Ben je een ware fijnproever? Dan weet je ongetwijfeld wat het belang van een warmhoudplaat is. Jammer genoeg beschikt de Siemens EQ.700 Classic TP705R01 niet over een kopjesverwarmer of warmhoudplaat. Het gevolg hiervan laat zich al raden: de warme koffie komt in een koud kopje terecht, waardoor de temperatuur van de koffie snel daalt.

Een ander belangrijk verschil is terug te vinden in het prijskaartje. Deze machine is namelijk zo’n 200 euro goedkoper dan bovenstaande variant. Je betaalt dus een pak minder geld, maar je hebt wel met bovenstaande verschillen te maken. Het is aan jou om te bepalen waar je voorkeur naar uitgaat.

Verder is de Siemens EQ.700 Classic TP705R01 gelijk aan bovenstaande variant. Dit betekent dat deze machine twee koffiespecialiteiten met melk tegelijkertijd zet. Dit doet de machine met behulp van een melkslang. De meeste koffievarianten kun je met één druk op de knop zetten. In totaal biedt deze machine maar liefst 29 koffiespecialiteiten aan.

De bediening doe je op twee manieren: via het full touchscreen of via je smartphone. Met de Home Connect app ben je in staat om deze machine op afstand te bedienen. Ideaal, waarbij je waarschijnlijk de machine niet eens hoort. Deze machine maakt namelijk maximaal 62 dB aan geluid.

In onze ogen is dit een geweldig instapmodel van Siemens. Het is goedkoopste machine uit de EQ.700 serie, maar het is absoluut een geweldig apparaat. Houd alleen rekening met het ontbreken van de warmhoudplaat en de minder uitgebreide geheugenfunctie. Wegen die nadelen echter op tegen het fors lagere prijskaartje? Dat is aan jou om te bepalen. Met de Siemens EQ.700 Classic TP705R01 doe je wat ons betreft een prima aankoop.

Deze machine heeft geen warmhoudplaat.

Voordelen

 • Betaalbaar
 • 29 koffiespecialiteiten
 • Twee koffiespecialiteiten met melk tegelijkertijd
 • Geweldig te bedienen (ook op afstand)
 • Volledig in het zwart met RVS

Nadelen

 • Kunststof behuizing
 • Geen warmhoudplaat
 • Minder uitgebreide geheugenfunctie

Conclusie

De Siemens EQ.700 Classic TP705R01 is de meest betaalbare koffiemachine uit de EQ.700 serie. Deze machine is relatief betaalbaar, maar het ontbreekt wel aan enkele eigenschappen. Zo heeft deze machine geen warmhoudplaat/kopjesverwarmer. Ook is de behuizing iets minder duurzaam. Maar, het voordelige prijskaartje doet een hoop goed!

Koopgids: wat is de beste Siemens EQ.700 machine voor jou?

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe volautomatische koffiemachine? Als je bereid bent om hierin te investeren, sluiten de Siemens EQ.700 modellen op je wensen aan.

Maar, wat is dan de beste Siemens EQ.700 machine waar je voor kunt kiezen? Bij het maken van de juiste keuze zijn er meerdere punten waar je goed op moet letten. De belangrijkste punten zetten we hieronder graag voor je uiteen.

Behuizing

Eén van de punten waar je goed op moet letten, is de behuizing. De meeste varianten uit de Siemens EQ.700 serie beschikken over een kunststof behuizing. Dit materiaal is op zich robuust, maar kan niet tippen aan een RVS behuizing.

Gaat je voorkeur uit naar een RVS behuizing? Dan kom je uit bij de Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS. Deze volautomatische koffiemachine beschikt als enige over een RVS behuizing en is daarmee extra robuust. Met deze variant geniet je dan ook van een ultra lange levensduur.

Siemens EQ.700 review

Melkopschuimmethode

Een ander punt waar je goed naar moet kijken, is de melkopschuimmethode:

 • Met melkslang. Indien je voorkeur naar een koffiemachine met melkslang uitgaat, kom je bij de Classic varianten uit de EQ.700 serie uit. Deze twee machines beschikken beide over een melkslang, waarbij je deze slang in een pak melk of reservoir moet stoppen. Op die manier kun je alsnog twee koffiespecialiteiten met melk tegelijkertijd zetten.
 • Met geïntegreerd melkreservoir. Wil je voor het beste van het beste gaan? Dan kies je voor de Integral varianten uit de EQ.700 serie. Deze machines beschikken over een geïntegreerd melkreservoir, waardoor je koffiespecialiteiten met melk met slechts één druk op de knop zet. Je hebt hier nergens omkijken naar en je kunt uiteraard twee koffiespecialiteiten met melk tegelijkertijd zetten.

Kies je voor een variant met melkslang? Check dan direct ons artikel over de beste melkkannen. Met zo’n melkkan kun je de melk op de gewenste manier opschuimen.

Geheugenfunctie

Tussen de modellen onderling bestaan enkele verschillen. Eén van de verschillen is terug te vinden in de geheugenfunctie. Bij elke machine is deze functie verschillend.

Het advies is om voor jezelf te bepalen hoe je van deze functie gebruik wilt maken. Dit doe je door goed naar het gewenste gebruik te kijken. Heb je dat eenmaal in beeld? Dan kun je bepalen welke machine qua geheugenfunctie het beste op jouw wensen aansluit.

Kopjesverwarmer

Wil je van de allerbeste koffie genieten? Dan is het zaak dat je je kopjes vooraf verwarmt. Als de kopjes lekker warm zijn, komt de warme koffie in een warm kopje terecht. Dat zorgt ervoor dat de koffie langer de beste temperatuur behoudt. En dat je dus nog meer van de overheerlijke koffie kunt genieten. Maar, niet alle machines uit de EQ.700 machines hebben een kopjesverwarmer. Bepaal goed voor jezelf in hoeverre je hier waarde aan hecht.

Prijskaartje

Eén van de belangrijkste verschillen is vindbaar in het prijskaartje. De machines hebben we qua prijskaartje even voor je op een rijtje gezet:

 • Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 RVS
 • Siemens EQ.700 Integral TQ705R03
 • Siemens EQ.700 Classic TP707R06
 • Siemens EQ.700 Classic TP705R01

Maar, richt je niet alleen op het prijskaartje. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, bestaan er meerdere verschillen tussen de machines. Het is aan jou om een goede vergelijking te maken.

Siemens EQ.700 prijskaartje

Is een Siemens EQ.700 een goede koop?

Wij zijn erg te spreken over de Siemens EQ.700 machines. Dit is onder meer aan onderstaande voordelen te danken:

 • Prachtige machines om te zien. Wij zijn van mening dat elke machine in deze serie een prachtige uitstraling heeft. Wel is de uitstraling/kleurstelling per machine verschillend, dus check dat even goed.
 • Veel koffievarianten. Met alle machines uit deze serie kun je 29 koffievarianten zetten. Dit vinden wij indrukwekkend, omdat veel andere machines hier niet aan kunnen tippen.
 • Twee koffiespecialiteiten met melk tegelijkertijd. Met alle machines uit deze serie kun je ook nog twee kopjes koffie met melk tegelijkertijd zetten. Een belangrijk voordeel met het oog op de tijd.
 • Veel instelmogelijkheden. Kies je voor een Siemens EQ.700 machine? Dan kies je indirect voor veel instelmogelijkheden. Eigenlijk alles kun je bij deze machine naar wens instellen, inclusief het aroma profiel.
 • Ideale bediening. De bediening van de Siemens EQ.700 machine vinden wij één van de grootste voordelen. Dit doe je namelijk via het display of met de Home Connect App. Dat je deze koffiemachines op afstand kunt bedienen, vinden wij indrukwekkend.

Slotwoord

Heb je interesse in een hoogwaardige, veelzijdige en handige koffiemachine? Dan sluiten de machines uit de Siemens EQ.700 serie perfect op je wensen aan. Deze machine bieden onwijs veel voordelen, zien er fraai uit en staan goed aangeschreven. Maar, er bestaan dus wel de nodige verschillen tussen de varianten. Maak daarom een goede vergelijking voor jezelf. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van onze partner(s). Wij wensen je graag veel plezier met je nieuwe Siemens EQ.700 volautomatische koffiemachine!

Kafea.nl
Logo