Black Friday Koffiemachine Deals

In het weekend van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december was het weer zover. Op het moment dat de dagen korter worden, het kouder wordt en we 's avonds weer lekker dicht bij de kachel kruipen. Voor we het weten moeten de pakketjes van de sint weer in huis zijn. Als je op tijd inkoopt kan je flink besparen. Verschillende winkels hadden in 2019 namelijk in het weekend van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december kortingen in verband met Black Friday en Cyber Monday. 

Black Friday 2020 valt op, logisch natuurlijk, vrijdag 27 november.

Zowel Black Friday als Cyber Monday zijn afgelopen. Zodra de deals van Black Friday 2020 bekend zijn, zullen die hier getoond worden.

Black Friday Deals bij Coolblue

Ook de bekende shop Coolblue doet mee aan de kortingen met Black Friday. Het unieke van Coolblue was in 2019 dat de deals niet alleen op de vrijdag golden, maar de hele week al. 

Black Friday Deals bij Bol.com

Ook Bol.com gaf in 2019 kortingen op het assortiment. Bol koos er in 2019 voor om in de aanloopweek naar Black Friday elke dag een bepaalde productgroep in de spotlights te zetten wat betreft kortingen. 

Plaats een reactie